Εκθέσεις

Eco Living Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2023

Eco Living Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2023

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η έκθεση φυσικών & βιολογικών προϊόντων Eco Living Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Malmö της Σουηδίας στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2023.

Η Eco Living Scandinavia & Nordic Organic Food Fair είναι η μοναδική B2B Έκθεση βιολογικών και φυσικών προϊόντων για τις χώρες τις Σκανδιναβίας και η συμμετοχή σε αυτήν αποτελεί τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για να γνωρίσει μια επιχείρηση αγοραστές, χονδρεμπόρους, διανομείς και αντιπροσώπους από τη Σουηδία, Δανία, Φιλανδία, Νορβηγία και Ισλανδία. Η διπλή έκθεση, συμβάλλει κάθε χρόνο στην παρουσίαση των πιο πρόσφατων βιολογικών προϊόντων από όλο τον κόσμο, καθώς και στην παροχή εμπνευσμένων ομιλιών από ηγέτες σκέψης και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για θέματα γύρω από τις διαδικασίες βιολογικών τροφίμων.

Το 2023, η έκθεση έκλεισε τα 11 χρόνια λειτουργίας της και επέστρεψε με ανανεωμένη εμφάνιση και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της αγοράς, με 4 νέα και εξειδικευμένα sections, καθιστώντας την ιδιαίτερα θελκτική στον κλάδο των φυσικών και βιολογικών προϊόντων της Σκανδιναβίας, καθώς και σε όσες επιχειρήσεις σχεδιάζουν την είσοδο τους στη συγκεκριμένη αγορά.

Η διπλή έκθεση Eco Living Scandinavia & Nordic Organic Food Fair, συμβάλλει κάθε χωστην παρουσίαση των πιο πρόσφατων βιολογικών προϊόντων από όλο τον κόσμο, καθώς και στην παροχή εμπνευσμένων ομιλιών από ηγέτες σκέψης και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για θέματα γύρω από τις διαδικασίες βιολογικών τροφίμων.

Το Plant Based Show, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι πιο καινοτόμες μάρκες plant-based τροφίμων και ποτών – συμπεριλαμβανομένων εναλλακτικών προϊόντων κρέατος, dairy-free γαλακτοκομικών προϊόντων και vegan επιδoρπίων.

Το Natural Beauty Show, αποκλειστικά για φυσικά, βιολογικά, vegan και βιώσιμα προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ και προσωπικής φροντίδας – κλάδος της Σκανδιναβικής αγοράς που αναπτύσσεται ραγδαία χρόνο με το χρόνο.

Το Natural Health Show, τμήμα της έκθεσης αφιερωμένο αποκλειστικά στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, τις βιταμίνες, τη βοτανοθεραπεία και διάφορα προϊόντα για την υγεία.

Το ολοκαίνουργιο Free From Trail, τομέας που αναφέρεται αποκλειστικά σε εξειδικευμένα προϊόντα “χωρίς αλκοόλ”, μια εξίσου σημαντική και αναπτυσσόμενη κατηγορία στην αγορά τροφίμων και ποτών των Σκανδιναβικών χωρών.

Εθνική Συμμετοχή 2023

Στην Eco Living Scandinavia & Νοrdic Organic Food Fair 2022 συμμετείχαν 28 ελληνικές και 2 κυπριακές επιχειρήσεις. Αναλυτικά:

  • 8 επιχειρήσεις συμμετείχαν στην έκθεση με την υποστήριξη της Enterprise Greece
  • 9 επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο infokiosk της Περιφέρειας Αττικής
  • 7 επιχειρήσεις συμμετείχαν στην έκθεση με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
  • 3 επιχειρήσεις συμμετείχαν στην έκθεση με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας
  • 1 εταιρεία στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος
  • 2 επιχειρήσεις από την Κύπρο

Gallery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *