Δράσεις

Επιχειρηματική συνάντηση με Σουηδούς επαγγελματίες στην Αθήνα

Επιχειρηματική συνάντηση με Σουηδούς επαγγελματίες στην Αθήνα

Προσεγγίζοντας τα κατάλληλα κανάλια διείσδυσης στην αγορά της Σκανδιναβίας και ενημέρωσης του καταναλωτικού της κοινού για την ενίσχυση του brand
«Ελληνικό Προϊόν», η RECO EXPORTS συνεχίζει τη διοργάνωση στοχευμένων δράσεων για την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων στη Σουηδική αγορά, μέσω της επιχειρηματικής επίσκεψης 8 Σουηδών αγοραστών τροφίμων και ποτών στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

14

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

70

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

8

ΣΟΥΗΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

Στο πλαίσιο της δράσης εξωστρέφειας, επιλεγμένες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής με ανεπτυγμένη εξαγωγική ετοιμότητα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συζητήσουν τις προοπτικές για τη διείσδυση τους στην αγορά της Σουηδίας με επαγγελματίες του κλάδου.

Στις 23 Νοεμβρίου, οι Σουηδοί αγοραστές συμμετείχαν σε κλειστή γευσιγνωσία στο Athenaeum Grand Hotel. Όλα τα ελληνικά προϊόντα αξιολογήθηκαν ως προς τη συσκευασία, τη γεύση, την τιμή τους και την προοπτική τοποθέτησης τους στο σουηδικό ράφι.

Ακολούθησε δείπνο και networking event, όπου οι επισκέπτες γνωρίστηκαν με εκπροσώπους των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στις 24 Νοεμβρίου, οι Σουηδοί προσκεκλημένοι επισκέφθηκαν εγκαταστάσεις & παραγωγικές μονάδες των συμμετεχόντων επιχειρήσεων και το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν εξατομικευμένα Β2Β meetings μεταξύ των αγοραστών και των ελληνικών εταιρειών.

Το event καλύφθηκε από τη FoodReporter.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *