Ανάπτυξη & Διαχείριση Εξαγωγών

Ανάπτυξη & Διαχείριση Εξαγωγών

Από το 1998 δραστηριοποιούμαστε ως σύμβουλοι Ανάπτυξης & Διαχείρισης Εξαγωγών και ως Broker στον κλάδο των Τρόφιμων & Ποτών. Η έδρα μας είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε πολύ πιο άμεσα νέες αγορές.

Σήμερα εξάγουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Σκανδιναβία, στην Αυστραλία, στην Νέα Ζηλανδία και στο Χονγκ Κονγκ, με πελάτες μεταξύ άλλων τα supermarket Tesco, Morrisons, Woolworths, ThreeSixty, City’Super, ICA και Coop.

Παράλληλα είμαστε ήδη τοποθετημένοι σε μικρότερα σημεία σε αγορές όπως το Μακάο, το Βιετνάμ, η Σιγκαπούρη, η Ταϊλάνδη, οι Σκανδιναβικές χώρες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συνεχίζουμε την περαιτέρω διείσδυση στις αγορές αυτές μέσω επιλογής των σωστών δικτύων διανομής και της σωστής στρατηγικής.

Η γκάμα των προϊόντων που έχουμε εξάγει περιλαμβάνει διάφορα σνακ, είδη υγιεινής διατροφής, ελαιόλαδο και προϊόντα ελιάς, τυροκομικά προϊόντα και επιδόρπια, και αφορά branded και P/L προϊόντα (βιολογικά και συμβατικά) τα οποία παράγονται σε καθιερωμένες εταιρείες εντός και εκτός της ΕΕ.

Οι αγορές μας

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ | ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ | ΑΣΙΑ | ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η προσέγγιση μας

1. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Αξιολογούμε την εταιρεία σας και τα προϊόντα που παράγετε, εντοπίζουμε το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, συζητάμε τους στόχους σας και εξετάζουμε όλους τους κρίσιμους παράγοντες που απαιτούνται για την επίτευξη αυτών.

2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΛΑΝΟΥ ΔΡΑΣΗΣ
Σε συνεργασία με εσάς, σχεδιάζουμε το πλάνο δράσης που θα εφαρμόσουμε για την αγορά-στόχο. Το πλάνο δράσης περιλαμβάνει τον καλύτερο τρόπο προβολή της εταιρείας και των προϊόντων σας και την προσέγγιση του σωστού καναλιού διανομής.

3. ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Επικοινωνούμε με το κατάλληλο δίκτυο διανομής και παρουσιάζουμε την εταιρεία και τα προϊόντα σας βάσει της κουλτούρας που απαιτεί η εκάστοτε αγορά.

4. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΟΡΑΣ
Παρακολουθούμε την κίνηση πωλήσεων των προϊόντων σας, τις καταναλωτικές τάσεις και τον ανταγωνισμό. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες δράσεις για την υποστήριξη του καναλιού διανομής και την αύξηση των πωλήσεων σας.

εξαγωγές στην αγγλία
εξαγωγές στην σκανδιναβία
ξαγωγές στην αυστραλία
εξαγωγές στην ασια χονγκ κονγκ
προώθηση εξαγωγή προϊόντων σε διεθνείς αγορές

Ο Δρόμος προς την επιτυχία

  • Εύρεση των καλύτερων διανομέων με το κατάλληλο δίκτυο πωλήσεων
  • Εντοπισμός βασικών σημείων εισόδου και ευκαιριών στην αγορά-στόχο
  • Καθορισμός προσέγγισης πιθανού όγκου πωλήσεων στην αγορά-στόχο
  • Επιλογή των σωστών δράσεων προβολής και προώθησης
  • Δημιουργία κατάλληλης στρατηγικής για εξασφαλισμένα κέρδη και υγιές μερίδιο αγοράς
  • Ανάλυση του τρέχοντος και προβλεπόμενου πολιτικού και οικονομικού κλίματος
  • Προσδιορισμός βασικών παραγόντων κόστους και κινδύνου για την αγορά-στόχο
  • Ανάλυση υλικοτεχνικών και λειτουργικών υποδομών

Διαγνωστικό Εξαγωγικής Ετοιμότητας

Οι εξαγωγές είναι περίπλοκη δουλειά. Για να ξεκινήσετε σωστά αποφεύγοντας δαπανηρά λάθη, συμπληρώστε το Διαγνωστικό Εξαγωγικής Ετοιμότητας επιτρέποντας μας να γνωρίσουμε την επιχείρησή σας και τις ανάγκες της:

Θέλετε να αναπτύξετε τις εξαγωγές σας;

A. ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

B. ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ