Δράσεις

Επιχειρηματική συνάντηση με Βρετανούς επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη

Επιχειρηματική συνάντηση με Βρετανούς επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη

Προσεγγίζοντας τα κατάλληλα κανάλια διείσδυσης στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και ενημέρωσης του καταναλωτικού της κοινού για την ενίσχυση του brand
«Ελληνικό Προϊόν», η RECO EXPORTS διοργάνωσε με επιτυχία την πρώτη στοχευμένη δράση για την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βρετανική αγορά, μέσω της επιχειρηματικής επίσκεψης 8 Βρετανών αγοραστών τροφίμων και ποτών στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

41

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

200+

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

8

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

Στο πλαίσιο της δράσης εξωστρέφειας, επιλεγμένες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με ανεπτυγμένη εξαγωγική ετοιμότητα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συζητήσουν τις προοπτικές για τη διείσδυση τους στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου με επαγγελματίες του κλάδου.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, οι Βρετανοί αγοραστές συμμετείχαν σε κλειστή γευσιγνωσία στο Grand Hotel Palace. Όλα τα ελληνικά προϊόντα αξιολογήθηκαν ως προς τη συσκευασία, τη γεύση, την τιμή τους και την προοπτική τοποθέτησης τους στο βρετανικό ράφι.

Ακολούθησε δείπνο με πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση της Μακεδονίας και networking event, όπου οι επισκέπτες γνωρίστηκαν με εκπροσώπους των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, οι Βρετανοί προσκεκλημένοι επισκέφθηκαν εγκαταστάσεις & παραγωγικές μονάδες των συμμετεχόντων επιχειρήσεων και το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν εξατομικευμένα Β2Β meetings μεταξύ των αγοραστών και των ελληνικών εταιρειών.

Το event καλύφθηκε από τη FoodReporter και την ERT3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *