Δράσεις

Η καλιφορνέζικη Winc επεκτείνεται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Winc Wine, δράσεις
Μέσω από στοχευμένες δράσεις της RECO EXPORTS η Winc επίτευξε δύο νέες συνεργασίες στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Η καλιφορνέζικη Winc επεκτείνεται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο του 2023, η RECO EXPORTS ανέλαβε την προώθηση και την επέκταση της καλιφορνέζικης μάρκας κρασιών, Winc, εστιάζοντας στην ενδυνάμωση της εξαγωγικής της δραστηριότητας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι βασικές ευθύνες που ανέλαβε η RECO EXPORTS περιελάμβαναν την προώθηση των κρασιών Winc σε κορυφαίους παίκτες της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και την εξασφάλιση καταχωρίσεων στα ράφια μεγάλων λιανοπωλητών.

Μέσα από στρατηγικές προσπάθειες, η RECO είχε ως στόχο να εισάγει τα μοναδικά κρασιά της Winc στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου και να διαμορφώσει μια θέση σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά.

Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την δέσμευση της RECO για αποτελεσματικές και στοχευμένες εξαγωγικές εκστρατείες σε νέες επικερδείς αγορές βασισμένες στην τεχνογωσία χρόνων.

Οι δράσεις αφορούσαν την διεξαγωγή μίας παρουσίασης πωλήσεων και ανάλυση κενών για να καθοριστεί η καταλληλότητα και η τιμολόγηση των κρασιών Winc για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή η ακριβής ανάλυση εξασφάλισε ότι τα κρασιά Winc θα ήταν αποδεδειγμένα σε θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ως απόδειξη της επιτυχίας της εκστρατείας, επιτεύχθηκε η καταχώριση σε δύο νέους λιανοπωλητές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτές οι καταχωρίσεις περιλαμβάνουν έναν ηλεκτρονικό εμπορικό ιστότοπο και ένα φυσικό κατάστημα, παρέχοντας στα κρασιά Winc βελτιωμένη προβολή και πρόσβαση στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η συνεργασία μεταξύ της RECO EXPORTS και των κρασιών Winc έχει αποδειχθεί επιτυχημένη, με την επιτυχημένη διείσδυση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και την καθιέρωση πολύτιμων συνεργασιών. Αυτή η επίτευξη υπογραμμίζει τη δέσμευση της RECO EXPORTS στη διευκόλυνση της παγκόσμιας επέκτασης των πελατών της και στη στερέωση της παρουσίας τους σε επικερδείς διεθνείς αγορές.

Gallery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *