Δράσεις

Wines of Central Greece – IWC Dinner Reception

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΟΙΝΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

Διοργάνωση δείπνου reception για τους κριτές του διαγωνισμού International Wine Challenge 2023

Ο Διεθνής Διαγωνισμός International Wine Challenge είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οινικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως. Πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο στο Λονδίνο με χιλιάδες συμμετοχές οίνων και αποτελεί ένα διεθνές οινικό event που προσελκύει εκατοντάδες επαγγελματίες οίνου, διαμορφωτές γνώμης, κριτές οίνου και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες του κρασιού.

Στις 18 Απριλίου 2023, επιλεγμένοι οίνοι ΠΓΕ της Στερεάς Ελλάδας παρουσιάστηκαν σε 50 κριτές του διαγωνισμού IWC, κατά τη διάρκεια δείπνου στο The Kia Oval του Λονδίνου. Το κοινό αποτελούταν αποκλειστικά από επαγγελματίες οίνου, ενώ η παρουσίαση των κρασιών έγινε από τον Peter McCombie MW, ο οποίος ήταν ένας από τους Βρετανούς προσκεκλημένους που επισκέφθηκαν τη Στερεά Ελλάδα τον Μάρτιο.

Στους καλεσμένους δόθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό του προγράμματος και το λογότυπο της Wines of Central Greece θα προβάλλεται στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού για ένα χρόνο – ως Χρυσός χορηγός (Gold Sponsor) του διαγωνισμού αλλά και χορηγός του βραβείου Καλύτερου αγοραστή οίνου για το 2023 (Sponsors of Buying Team of the Year).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *