Δράσεις

Washington State Wine: Κατά 36% αυξήθηκαν οι εξαγωγές στο ΗΒ με τη συμβολή της RECO EXPORTS

WASHINGTON STATE WINE EVENT
Άνω των 400ων εμπορικών αντιπροσώπων και εκπροσώπων του Τύπου παραβρέθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα wine tastings στο Λονδίνο.

Washington State Wine: Κατά 36% αυξήθηκαν οι εξαγωγές στο ΗΒ με τη συμβολή της RECO EXPORTS

Για το διάστημα μεταξύ του Ιουνίου 2019 έως και τον Ιούλιο του 2020, η RECO EXPORTS ανέλαβε ως επικεφαλής του marketing στον τομέα των εξαγωγών και του εμπορίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκπροσωπώντας πάνω από 1000 οινοποιεία από την πολιτεία της Washington. Ανάμεσα στα καθήκοντά της υπήρξε η διαχείριση των Δημοσίων Σχέσεων (PR), του marketing και της διαφήμισης διοργανώνοντας παράλληλα και δοκιμές από αντιπροσώπους του Τύπου (press tasting). Ακόμα, χάρη στην πολύχρονη πείρα που διαθέτει η RECO, διεύθυνε τις εξαγωγικές αλλά και εμπορικές σχέσεις μεταξύ Βρετανών εισαγωγέων και διανομέων.

Αποτέλεσμα των στοχευμένων δράσεων υπήρξε η άνοδος των εξαγωγών  των “Washington Wines” στην αγορά του ΗΒ το 2019, ενώ πάνω από 3,5 εκατομμύρια “εντυπώσεις” δημιουργήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω PR κινητοποιήσεων και δημοσιεύσεων στον εμπορικό και καταναλωτικό Τύπο. Επιπλέον, επιτεύχθη η πρώτη σημαντική καταχώριση σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Waitrose για ένα οινοποιείο από την Washington.

Με παρουσία άνω των 400ων εμπορικών αντιπροσώπων και εκπροσώπων του Τύπου, καταγράφθηκε ρεκόρ συμμετοχής στη μεγάλη εκδήλωσης wine tasting στο Λονδίνο. 

Gallery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *