Δράσεις

Η Αμερικανική οινοποιΐα στο Ηνωμένο Βασίλειο: Η πρωτοποριακή προσέγγιση της RECO για την ανάπτυξη των εξαγωγών

Η Αμερικανική οινοποιΐα στο Ηνωμένο Βασίλειο: Η πρωτοποριακή προσέγγιση της RECO για την ανάπτυξη των εξαγωγών

Από τον Οκτώβρη του 2019 έως και τον Ιούλιο του 2020, η RECO EXPORTS συνεργάστηκε με το “The California Wine Institute”, “Oregon Wine Board”, και “New York Wines” για τη δημιουργία ενός εξελισσόμενου προγράμματος με στόχο την αύξηση των εξαγωγών αμερικανικού κρασιού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα σημαντικό σεμινάριο και masterclass για δημοσιογράφους και sommeliers κορυφαίου επιπέδου, το οποίο ακολουθήθηκε από μία εξόρμηση στις περιοχές προκειμένου να γίνουν οι γνωριμίες με τους οινοπαραγωγούν και να γνωρίσουν την περιοχή.

Το masterclass από διάσημο Master of Wine πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Λονδίνο για 25 κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και σομελιέ. Επιπλέον, οργανώθηκε περιοδεία σε κάθε περιοχή για κάθε επισκέπτη, ενώ δημιουργήθηκαν πάνω από 250.000 εντυπώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της προβολής και της κατανόησης των αμερικανικών κρασιών στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και θέσπισε νέα πρότυπα για την προώθηση τους.

Gallery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *