Εκθέσεις

ECO LIFE SCANDINAVIA & NORDIC ORGANIC FOOD FAIR 2019

Εco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2019
13-14 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2019, MALMÖMÄSSAN, ΜΆΛΜΟ

ECO LIFE SCANDINAVIA & NORDIC ORGANIC FOOD FAIR 2019

Στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair, η μοναδική επαγγελματική Έκθεση Βιολογικών & Φυσικών προϊόντων για τις Σκανδιναβικές χώρες, η οποία υποστηρίχθηκε για 2η χρονιά από τον Enterprise Greece.

Η έκθεση φέτος προσέλκυσε 4,836 επισκέπτες όπως αγοραστές supermarket, ιδιοκτήτες on-line καταστημάτων, retailers, διανομείς βιολογικών προϊόντων και αντιπρόσωπους από τους κλάδους των Τροφίμων, Ποτών, Συμπληρωμάτων Διατροφής και Ομορφιάς.

Όσον αφορά τους εκθέτες, συνολικά συμμετείχαν 517 εταιρείες από 48 χώρες όπως Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κορέα, Σουηδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, κ.ά.

Στο ελληνικό Περίπτερο συμμετείχαν 47 επιχειρήσεις μέσω των Περιφερειών Κρήτης, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Λάρισας αλλά και ανεξάρτητα.

Φέτος στην Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair έγινε ένα τεράστιο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Για πρώτη φορά το 60% των Ελλήνων εκθετών πρόβαλαν εντυπωσιακά προϊόντα σε επίπεδο συσκευασίας, ετικετών και γενικής παρουσίασης και ως αποτέλεσμα προσέλκυσαν πολύ κόσμο κάνοντας σημαντικές επαφές.

Και προς αυτή την πορεία θα πρέπει να συνεχίσουμε να κινούμαστε, για την ανάδειξη του brand Greece και για την υγιή ανάπτυξη των εξαγωγών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *