Νέα - Ενημερώσεις

Bites of Greece: Άνοιξε το εκθετήριο των ελληνικών προϊόντων στην ανοιχτή αγορά Upmarket

Συνεχίζεται η λειτουργία του Pop Up Store στο Islington | Περιοδικό Food Reporter

Bites of Greece: Άνοιξε το εκθετήριο των ελληνικών προϊόντων στην ανοιχτή αγορά Upmarket

Η Reco Exports ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου σκέλους της εξαγωγικής δράσης Bites Of Greece, με τη λειτουργία εκθετηρίου των ελληνικών προϊόντων στην καθιερωμένη υπαίθρια αγορά Upmarket, η οποία λειτουργεί στο ανατολικό Λονδίνο για περισσότερα από 20 χρόνια και προσφέρει κάθε είδους καινοτόμο street food, φρέσκα προϊόντα, επιδόρπια, ποτά και πολλά άλλα.

Κατά το διάστημα 3 Ιουλίου – 25 Ιουλίου και για κάθε Σαββατοκύριακο, οι λάτρεις του φαγητού και του ποτού θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα ελληνικά προϊόντα που συμμετέχουν στη δράση Bites of Greece στην ανοιχτή αγορά Upmarket, στο Truman Brewery. Παράλληλα, συνεχίζεται η επιτυχημένη λειτουργία του Bites Of Greece Pop Up Store στο Islington του Λονδίνου, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό στις 16 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 13 Ιουλίου 2021.

Θεματική εκδήλωση γευσιγνωσίας

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Bites Of Greece Pop Up Store η πρώτη θεματική εκδήλωση γευσιγνωσίας με την Sarah Wyndham Lewis, συνιδρύτρια της εταιρίας Bermondsey Street Bees, καθώς και κριτή των Great Taste Awards. Η διακεκριμένη Sommelier μελιού συντόνισε τη γευστική δοκιμή κατά την οποία παρουσιάστηκαν έξι ελληνικά μέλια μαζί με έξι αρωματικά φυτά και βότανα με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και των μοναδικών χαρακτηριστικών της κάθε ποικιλίας.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και οι επόμενες δύο ειδικά σχεδιασμένες εκδηλώσεις, με θέμα το ελληνικό ελαιόλαδο και το ελληνικό κρασί αντίστοιχα.

Προβολή στη βρετανική εκπομπή GB News

Σημαντικό γεγονός της εβδομάδας που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε η προβολή της δράσης Bites Of Greece στην βρετανική εκπομπή GB News, με προσκεκλημένη την Tonia Buxton. Η Tonia Buxton, λάτρης της
Ελλάδας και του ελληνικού φαγητού, ιδιοκτήτρια εστιατορίου και οικοδέσποινα των τηλεοπτικών εκπομπών My Greek Kitchen και My Cypriot Kitchen του Discovery Channel, επισκέφθηκε το Pop Up Store, δοκίμασε τα ελληνικά προϊόντα και μίλησε με τους συνδιοργανωτές της Bites Of Greece, Reco Exports και Murphy London.

Oι συντελεστές της εκπομπής δοκίμασαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος ελληνικά τρόφιμα και ποτά που συμμετέχουν στη δράση, σχολιάζοντας πολύ θετικά το καινοτόμο εγχείρημα της Bites Of Greece.

Πηγή: Food Reporter | Τεύχος Ιουλίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *