Νέα - Ενημερώσεις

Ολοκληρώθηκε η Digital London Wine Fair με συμμετοχή 41 ελληνικών οινοποιείων

H πρώτη έκθεση του κλάδου από το 2019 | Food Reporter

Ολοκληρώθηκε η Digital London Wine Fair με συμμετοχή 41 ελληνικών οινοποιείων

Ολοκληρώθηκε η Digital London Wine Fair, η οποία αποτελεί και την πρώτη έκθεση του κλάδου από το 2019. Συγκεντρώνοντάς 2.608 επαγγελματίες επισκέπτες του χώρου κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλειο, η έκθεση παρουσίασε πάνω από 3.435 διαφορετικά ετικέτες οινοποιείων από 33 διαφορετικές χώρες, που αναζητούσαν μια ευκαιρία εισόδου στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Νο1 εισαγωγέα οίνου στην Ευρώπη.

Μέσω της πλατφόρμας δικτύωσης οινοποιείων με επαγγελματίες πραγματοποιήθηκαν πάνω από 12,000 συναντήσεις ενώ στάλθηκαν πάνω από 25,000 δείγματα. Την ελληνική συμμετοχή, που διοργάνωσε η Reco Exports πλαισίωσαν 41 οινοποιεία μέσω των Περιφερειών Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας αλλά και ανεξάρτητα ενώ 9 οινοποιεία εκπροσώπησαν για πρώτη φορά την Κύπρο.

Περισσότεροι από 300 επαγγελματίες συμμετείχαν στα τρία masterclass Παράλληλα, πάνω από 300 επαγγελματίες παρακολουθήσαν τρία masterclass, δύο της Κύπρου και ένα της Περιφέρειας Αττικής, από τους Demetri Walters MW και Γιάννη Καρακάση MW, τα οποία συγκέντρωσαν εξαιρετικές κριτικές.

Πηγή: Food Reporter | Τεύχος Μαΐου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *