Νέα - Ενημερώσεις

Ξεκινάει η ενέργεια Bites of Greece – Αφιέρωμα στο “BusinessNews”

Oι RECO Exports & Murphy London Communications σε συνεργασία με το Ελληνοβρετανικό Εμπορικο Επιμελητήριο ανακοίνωσαν την πρώτη τους πρωτοβουλία στην μεταβατική περίοδο του BREXIT για να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Ξεκινάει η ενέργεια Bites of Greece - Αφιέρωμα στην ιστοσελίδα ``BusinessNews``

Συνδυάζοντας την αυθεντικότητα της ελληνικής παράδοσης, την Μεσογειακή υγιεινή διατροφή και τον καινοτόμο τρόπο σκέψης της νέας γενιάς Ελλήνων παραγωγών, η εξαγωγική δράση BITES OF GREECE, στην οποία συμμετέχουν 61 επιχειρήσεις, θα προβάλει την Artisan, Organic, Free-From και Vegan όψη της Ελλάδας αναδεικνύοντας τα βραβευμένα και καινοτόμα προϊόντα του Αγροδιατροφικού της Πλούτου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εν λόγω δράση ξεκινάει από τη Δευτέρα 31 Μαΐου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

Εκτός από την στοχευμένη συμβουλευτική που θα λάβει κάθε επιχείρηση για την Βρετανική αγορά, σε μια μετά-BREXIT και μέσω-COVID εποχή που έχουν φέρει πολλές αλλαγές στην αγορά, η δράση περιλαμβάνει τα εξής:

  • Για 4 εβδομάδες, την δημιουργία ενός pop-up store στο Λονδίνο το οποίο θα λειτουργεί ως delicatessen κατάστημα & showroom γαστρονομίας/γευσιγνωσίας στοχεύοντας στην προβολή, ανάδειξη και πώληση ιδιαίτερων ελληνικών προϊόντων σε Βρετανούς καταναλωτές και επαγγελματίες
  • Για 4 εβδομάδες, την τοποθέτηση προς πώληση προϊόντων των συμμετεχόντων σε ένα “Greek corner” στο Partridges, ένα από τα πιο δημοφιλή για τους Βρετανούς delicatessen του Λονδίνου
  • Για 4 εβδομάδες, την προβολή, ανάδειξη και πώληση στο διάσημο Truman Brewery’s Upmarket, μια από τις μεγάλες ανοιχτές αγορές του Λονδίνου.

Ο στόχος της δράσης είναι να δοθεί στους Έλληνες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ένα ουσιαστικό feedback για τα προϊόντα τους μέσα από την γνωριμία και γευσιγνωσία από Βρετανούς καταναλωτές και επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα προσκληθούν στα παραπάνω σημεία προβολής.

Παράλληλα για εταιρείες που έχουν ήδη μια παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω διανομέα/αντιπροσώπου, η δράση θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν ένα άνοιγμα στην “mass” αγορά και να ενισχύσουν περαιτέρω τον διανομέα τους και το μερίδιο τους.

Αναμενόμενοι επαγγελματίες του κλάδου που θα επισκεφτούν το pop-up store:

Holland & Barrett, Boots, Planet Organic, Marks & Spencer, Harrods, Tesco, Booker Wholesale Spar, Waitrose, Asda, Budgens Co-op, J Sainsbury, Ocado, Hello Fresh, Bestway, Greggs, Sodexo, Whitbread, Harvey Nichols, Bidvest Foodservice, Selfridges, FC Hilton Hotels, Starbucks, Kraft Heinz, Nestle Kerry, Foods Dairy, Crest, Hovis, Lloyds Pharmacy, John Lewis, The Grocer, Majestic, Drinks Business, Lea and Sandeman, Arden Fine Wines, Berry Bros. & Rudd, και πολλοί άλλοι.

Η Bites of Greece διοργανώνεται από την RECO Exports & Murphy London Communications, με την υποστήριξη της Enterprise Greece, της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αλλά και των Περιφερειών Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Πηγή: BusinessNews

Gallery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *