Δράσεις

Η RECO EXPORTS εκπροσώπησε 14 αμερικανικά αποστακτήρια εισάγοντάς τα στην αγορά της Ευρώπης

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη virtual επίσκεψη σε τρία αποστακτήρια σε τρεις διαφορετικές πολιτείες της Αμερικής.

Η RECO EXPORTS εκπροσώπησε 14 αμερικανικά αποστακτήρια εισάγοντάς τα στην αγορά της Ευρώπης

Από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Ιούλιο του 2020 η RECO EXPORTS ανέλαβε το πρόγραμμα εξαγωγικού μάρκετινγκ για το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, εκπροσωπώντας 14 αποστακτήρια περιορισμένης παραγωγής των ΗΠΑ.

Μισές από αυτές τις εταιρείες αναζητούσαν εκπροσώπηση στο Ηνωμένο Βασίλειο δίπλα στους μεγάλους παγκόσμιους παραγωγούς όπως η Brown Forman και η Diageo.

Η RECO είχε ως κύριες ευθύνες τη διαχείριση των δημοσίων σχέσεων και των εκδηλώσεων, όπως επίσης και τη διαχείριση όλων των λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και των εμπορικών σχέσεων.

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών ήταν εντυπωσιακά. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εικονική δημοσιογραφική επίσκεψη σε τρία αποστακτήρια σε τρεις πολιτείες, την ίδια ημέρα, με εξαιρετικά θετικά σχόλια και πάνω από 100.000 εντυπώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, συνάφθηκε αποκλειστική συνεργασία με mixologists από το Λονδίνο που είχαν τεθεί σε άδεια εργασίας λόγω του lockdown, με στόχο την προώθηση των εταιρικών brands και την υποστήριξη της βιομηχανίας φιλοξενίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *