Δράσεις

Άκρως επιτυχημένη η προώθηση της ODD BIRD στο Ηνωμένο Βασίλειο

Odd Bird, PR and Marketing Actions
Με τη βοήθεια της RECO Exports, η ODD BIRD ``άνοιξε τα φτερά της`` για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου!

Άκρως επιτυχημένη η προώθηση της ODD BIRD στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κάτω από προσεχτικά σχεδιασμένη στρατηγική, η Odd Bird ένα premium μη αλκοολούχο κρασί, αποφάσισε να αναπτυχθεί στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου με τη μοναδική του προσέγγιση και την τεχνογνωσία που προσφέρει η RECO EXPORTS.

Από τον Οκτώβριο του 2023 μέχρι τον Μάρτιο του 2024, η RECO EXPORTS ανέλαβε την εξαγωγική προώθηση της ODD BIRD, μέσω στοχευμένης επικοινωνίας και εμπορικές εκδηλώσεις για την προώθηση του brand στην απαιτητική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και στους επαγγελματίες του κρασιού. Μέσα από στρατηγικές μάρκετινγκ και PR, η RECO μαζί με την Odd Bird επιδίωξαν να διαμορφώσουν μια θέση σε μια αγορά που κυριαρχείται από αλκοολούχα ποτά.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για την επιτυχημένη προσέγγιση της RECO. Με ένα εντυπωσιακό αριθμό 600 χιλιάδες εντυπώσεων στα social media μέσω προβολών σε κλαδικά περιοδικά και ιστοσελίδες το 2024 μόνο, η Odd Bird κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των επαγγελματιών της βιομηχανίας και των καταναλωτών.

Μια αξιοσημείωτη στιγμή στο ταξίδι της Odd Bird ήταν το πολυαναμενόμενο Launch Event, που διεξήχθη με ακρίβεια και στυλ. Με τη συμμετοχή 20 δημοφιλών δημοσιογράφων, influencers και αγοραστών, το event υπηρέτησε ως βάση για την παρουσίαση των μοναδικών χαρακτηριστικών της εταιρείας και την αλληλεπίδραση με βασικούς φορείς της βιομηχανίας. Δημιουργώντας μια ανεξίτηλη  εμπειρία που τόνισε την ποιότητα και την καινοτομία πίσω από το brand, η Odd Bird άφησε μια διαχρονική εντύπωση στους συμμετέχοντες, ανοίγοντας τον δρόμο για μελλοντική επιτυχία.

Gallery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *