Εκθέσεις

Organic Food Iberia 2023

Organic Food Iberia 2023

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Organic Food Iberia η οποία αποτελεί τη μοναδική και αποκλειστική Επαγγελματική Έκθεση της Ιβηρικής Χερσονήσου, που είναι αφιερωμένη στα φυσικά και βιολογικά προϊόντα.

Η νέα συναρπαστική διεθνής έκθεση είναι διπλή και αποτελείται από την Organic Food Iberia  και την Eco Living Iberia, ενώ επιπλέον φιλοξενεί την Organic Wine Iberia.

H έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA στη Μαδρίτη και υποδέχτηκε περισσότερους από 5 χιλιάδες επισκέπτες. Το διήμερο της έκθεσης, οι συνολικά 350 εκθέτες, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αποκλειστικά επαγγελματίες του κλάδου, όπως διανομείς, χονδρεμπόρους και senior buyers, να λανσάρουν τα προϊόντα τους, να γνωρίσουν τον ανταγωνισμό αλλά και να συνάψουν συμφωνίες.

Κατά την διάρκεια της Organic Food Iberia, έλαβαν χώρα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Ημερίδες και σεμινάρια πρόβαλαν τις νέες τάσεις, το Hosted Buyer Programme και το VIP Hosted Programme προσέφερε την ευκαιρία στους εκθέτες να δικτυωθούν με σημαντικούς αγοραστές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, η απονομή των Eco & Organic Awards τίμησε καίριες εταιρίες που έχουν συνεισφέρει με τη δραστηριότητά τους στον κλάδο των φυσικών και βιολογικών προϊόντων αλλά και η δημιουργία της «Innovation Zone» πρόβαλε ιδιαίτερα καινοτόμα προϊόντα.

Η Organic Food Iberia είναι μέρος του παγκόσμιου δικτύου της Diversified Communications, εταιρίας με κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στο portfolio της.

Αδιαμφισβήτητα η αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου είναι μία ανερχόμενη αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων στην Ισπανία, έχει αυξηθεί κατά 96% τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ ισχυρή ανάπτυξη παρατηρείται και στην Πορτογαλία.

Αναφορικά με την ελληνική συμμετοχή, 4 ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων, πήραν μέρος έχοντας την ευκαιρία να ενισχύσουν τις επαφές τους σε μία αγορά που στοχεύουν εξαγωγικά.

Η ελληνική συμμετοχή διοργανώθηκε από τη RECO Exports, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της έκθεσης για Ελλάδα και Κύπρο, το Food & Drink Export-Marketing Agency το οποίο εξειδικεύεται στις εξαγωγές Τροφίμων και Ποτών και στη σωστή προβολή και προώθηση ενός brand στο εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *