Εκθέσεις

Middle Easte Organic & Natural Products Expo 2021

Middle Easte Organic & Natural Products Expo 2021

Στο διάστημα 6-8 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Dubai World Trade Center η έκθεση Middle East Organic Natural Products Expo. Η έκθεση διοργανώνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Αλλαγής Κλίματος του εμιράτου και είναι η μοναδική έκθεση βιολογικών και φυσικών προϊόντων (τρόφιμα, ποτά, υγεία, ευεξία, ομορφιά) στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Στην έκθεση συμμετείχαν περίπου 210 εκθέτες από 20 και πλέον χώρες και την επισκέφθηκαν πάνω από 6.000 επισκέπτες.

Τη φετινή συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων υποστήριξε η Enterprise Greece, ενώ η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργάνωση τη συμμετοχή των επιχειρήσεων της σε ανεξάρτητο περίπτερο.

Όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, εξασφάλισαν ένα έτος δωρεάν συνδρομής στο www.arabianorganics.com, την μόνη Β2Β πύλη για φυσικά προϊόντα στη Μέση Ανατολή, η οποία προσφέρει: προβολή προϊόντων σε πάνω από 9,500 αγοραστές της Μέσης Ανατολής, με αποκλειστικό ενδιαφέρον για τα φυσικά & βιολογικά προϊόντα.

Το εθνικό περίπτερο επισκέφθηκε και η κα. Μαρία Κωστοπούλου, Γραμματέας Α’ του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία συζήτησε με  τους εκθέτες που παρευρίσκονταν στο stand. Στο πλαίσιο της υποστήριξης της Πρεσβείας προς της ελληνικές επιχειρήσεις, κάθε εκθέτης έλαβε ηλεκτρονικά χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το εμπόριο τροφίμων στα Εμιράτα, καθώς και καταλόγους εμιρατινών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο προϊόντων τροφίμων.

Gallery

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *