Νέα - Ενημερώσεις

London Wine Fair 2024 – Μοναδικό ενδιαφέρον συγκέντρωσε το ελληνικό κρασί

London Wine Fair 2024
Αφιέρωμα στο Business News.

London Wine Fair 2024 - Μοναδικό ενδιαφέρον συγκέντρωσε το ελληνικό κρασί

“Εξαιρετική και η φετινή διοργάνωση, τόσο όσον αφορά στην ποιότητα του κόσμου όσο και στις θεματικές ενότητες του τριημέρου. Masterclass, ημερίδες, βραβεύσεις. Η φετινή London Wine Fair ήταν one-stop-shop για κάθε επαγγελματία του χώρου και αυτό αποδεικνύει η προσέλευση των σχεδόν 10,000 Βρετανών αγοραστών, διανομέων, δημοσιογράφων και wine expert γενικότερα.

Όσον αφορά στο ελληνικό περίπτερο, τα δυο Free Wine Tasting & Wine Bar, λειτούργησαν πάρα πολύ αποδοτικά, ενημερώνοντας τον κόσμο για τις ποικιλίες και τα συμμετέχοντα οινοποιεία, ενώ το ενημερωτικό booklet που σχεδιάσαμε, λειτούργησε ως πραγματικός οδηγός τόσο στην κατανόηση των κρασιών που δοκιμάστηκαν όσο και των γηγενών ποικιλιών. 1073 επισκέπτες στο σύνολο του 3ημέρου, είναι ένα γεγονός που αποδεικνύει το μοναδικό momentum ενδιαφέροντος για το ελληνικό κρασί στους Βρετανούς εισαγωγείς.

Από την πλευρά μας, θέλοντας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τόσο των Βρετανών ως προς την επιλογή του κατάλληλου κρασιού και οινοποιείου για μια εν δυνάμει συνεργασία όσο και στη δυσκολία των ελληνικών οινοποιείων να αντιληφθούν τον τρόπο που λειτουργεί η Βρετανική αγορά και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της, δημιουργήσαμε τη νεοσύστατη εταιρεία Orpheus Wine που στοχεύει στην υποστήριξη και των δύο μερών και κατά συνέπεια στη βέλτιστη διείσδυση του ελληνικού κρασιού στο ΗΒ”, αναφέρει ο Αντώνης Σιούλης, Managing Partner της RECO Exports. Η RECO Exports είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της London Wine Fair στην Ελλάδα και υπεύθυνη για την ελληνική συμμετοχή.

Στην φετινή London Wine Fair, περισσότεροι από 9.000 επαγγελματίες επισκέπτες του χώρου, παρευρέθηκαν στο 3ήμερο της έκθεσης, έχοντας την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες καινοτόμες τάσεις και προϊόντα, να πραγματοποιήσουν γευσιγνωσίες και να παρακολουθήσουν ομιλίες, masterclasses και παρουσιάσεις αναφορικά με τις νέες προκλήσεις της οινικής βιομηχανίας.

Πηγή: Business News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *