Εκθέσεις, Νέα - Ενημερώσεις

Food and Drink Expo 2024 – Οι Γεύσεις της Ελλάδας και η Δυναμική της Αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου

Α. Σιούλης FnD 2024
Ο Αντώνης Σιούλης, Managing Partner της RECO Exports μας παρουσιάζει την φετινή Food and Drink Expo, την μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση στον τομέα Τροφίμων και Ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Food and Drink Expo 2024 - Οι Γεύσεις της Ελλάδας και η Δυναμική της Αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή Food and Drink Expo. Τρεις μέρες από γεμάτους διαδρόμους, πλήρεις σκηνές και έντονη κίνηση στα ελληνικά περίπτερα ανέδειξαν την φετινή Food and Drink Expo ως την πιο «πολυάσχολη» διοργάνωση εδώ και χρόνια! Πλήθος επισκεπτών και σημαντικά ονόματα από τον κλάδο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, έσπευσαν να υποστηρίξουν την διοργάνωση σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η Food and Drink Expo διαχρονικά αποτελεί την κορυφαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάθε χρόνο, περισσότερο του 65% των επισκεπτών της έκθεσης αποτελούν ανώτατα διοικητικά στελέχη ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως το 93% των επισκεπτών συνολικά είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία τάσεων στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης, από τις 29 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες παραβρέθηκαν στο NEC του Birmingham, οι οποίοι αποτελούσαν επαγγελματίες αγοραστές από όλο το φάσμα της αγοράς.

Όπως πάντα, η έκθεση αποτέλεσε σημαντικό δίαυλο ενημέρωσης για τις τωρινές και μελλοντικές τάσεις της αγοράς καθώς επίσης και σημείο συνάντησης επιχειρηματιών, διανομέων, προμηθευτών και μεγάλων αγοραστών όπως οι ALDI, Waitrose, TESCO & Sainsbury’s. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η RECO Exports βρέθηκε δίπλα σε κάθε ανάγκη των επιχειρήσεων εξοπλίζοντάς τους με τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις ώστε να ανταποκριθούν στις συνθήκες προβολής που απαιτεί μία τέτοιου κύρους έκθεση.

Δείτε από εδώ την ανάλυση της Food and Drink Expo και των προοπτικών που παρουσιάζει η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου από τον Αντώνη Σιούλη, Managing Partner της RECO Exports:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *