Δράσεις

BITES OF GREECE – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

BITES OF GREECE

BITES OF GREECE - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανάδειξη Περιφερειών σε κοινωνικά δίκτυα της Bites of Greece

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, την τιμητική τους είχαν οι Ελληνικές Περιφέρειες που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση της Βites of Greece!  Σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (facebook , instagram & linkedin) μέσω των οποίων ενημερώνεται το καταναλωτικό κοινό του Λονδίνου το οποίο και στοχεύουν οι δράσεις, πραγματοποιήθηκε μια μοναδική ανάρτηση για την κάθε Περιφέρεια. Η κάθε ανάρτηση περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό με το πιο αναγνωρίσιμο τοπόσημο της Περιφέρειας και ένα αγροδιατροφικό προϊόν που την χαρακτηρίζει, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των παραγωγών που συμμετέχουν και των προϊόντων που βρίσκονται στα επιμέρους σημεία της Bites of Greece στο Λονδίνο από τις 31 Μαΐου έως και τις 31 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει με 15 παραγωγούς και περισσότερα από 70 προϊόντα. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει με 16 παραγωγούς και περισσότερα από 80 προϊόντα. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει με 6 παραγωγούς και περισσότερα από 30 προϊόντα. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει με 5 παραγωγούς και περισσότερα από 20 προϊόντα. Τέλος, η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει με 10 παραγωγούς και περισσότερα από 50 προϊόντα. Συνολικά, οι 5 Περιφέρειες δίνουν την ευκαιρία σε 52 παραγωγούς να έρθουν σε επαφή με το Βρετανικό κοινό, προωθώντας περισσότερους από 250 τρόφιμα και ποτά.

Στοχεύοντας στην σύνδεση μεταξύ των αγροδιατροφικών προϊόντων και του τόπου που παράγονται, τα μηνύματα που συνοδεύουν τις αναρτήσεις έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού της Βρετανίας  –την Νο1 δεξαμενή τουριστών στην Ελλάδα – με πληροφορίες που ενισχύουν την σχέση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ως τάση μεταξύ του γαστρονομικού πλούτου και της τουριστικής επισκεψιμότητας.

Για τον λόγο αυτό, σε κάθε ανάρτηση παρουσιάζεται συνοπτικά το τουριστικό προφίλ της εκάστοτε Περιφέρειας με στοιχεία από την ιστορία, την παράδοση του κάθε τόπου, τις διαφορετικές εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης καθώς και τα ιδιαίτερα γαστρονομικά εδέσματα και συνταγές που μπορεί να δοκιμάσει και τα οποία διαφοροποιούνται σε κάθε Περιφέρεια.

Επιπλέον, με μεγάλη χαρά η RECO EXPORTS ανακοινώνει ότι το Bites of Greece Pop Up Store για το οποίο επιλέχθηκε χώρος στην οδό Barnsbury Street 53, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό του Λονδίνου την Τετάρτη 16 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 31 Ιουλίου. Με το Pop Up Store ενεργό,  η Bites of Greece βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και στο προσεχές διάστημα θα οργανώσει πλήθος θεματικών γευστικών δοκιμών, διαγωνισμών και στοχευμένων προωθητικών ενεργειών.  Το αναλυτικό πρόγραμμα των events που θα πραγματοποιηθούν στο Pop up store είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Bites of Greece (http://bitesofgreece.co.uk) και για την κάθε δράση θα ανακοινώνεται ξεχωριστή καταχώρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μείνετε συντονισμένοι για την συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *