Δράσεις

BITES OF GREECE… ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

BITES OF GREECE

BITES OF GREECE... ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Η ιδέα της δράσης που ξεκίνησε πριν από 13 μήνες, άνοιξε τα φτερά της……

Με 25ετή γνώση της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και της τεράστιας παγκόσμιας επιρροής της, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια δράση με πραγματικό εξαγωγικό αποτέλεσμα για την ελληνική επιχείρηση.

Μια δράση που να οδηγήσει κατευθείαν στον βασικό “decision-maker”, τον τελικό καταναλωτή.

Αυτόν που αποφασίζει για την πορεία του κάθε προϊόντος – την τιμή του, τον χώρο που θα καταλάβει στο ράφι, τον όγκο πωλήσεων του και τον τελικό κύκλο ανάπτυξης, ωρίμανσης ή παρακμής του.

Παράλληλα θέλαμε να εμπλέξουμε και τον εν δυνάμει “αγοραστή”, κρατώντας τον ενήμερο για την πορεία του κάθε προϊόντος και προσφέροντας του ακόμα ένα λόγο αγοράς του.

Για αυτό και η επιλογή τριών σημείων προβολής: Partridges – Pop-Up – Food Market

Και όλα αυτά σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές στον κόσμο, αλλά μια αγορά στην οποία ο “επιμένων” ανακαλύπτει απίστευτες προοπτικές, λαμβάνει αναγνωρισιμότητα και μπορεί πραγματικά να εκτιναχθεί εμπορικά.

Όμως πίσω από κάθε επιτυχία, κρύβεται μια συνεχής προσπάθεια και μεγάλη επιμονή.

Εμείς κάνουμε απλά το πρώτο βήμα και συνεχίζουμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια των επιχειρήσεων.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων για την μεγάλη οικονομική υποστήριξη που παρέχουν στις επιχειρήσεις τους. Δεν είναι κάτι σύνηθες στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία στο μέγιστο.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Enterprise Greece, την Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο και το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο για την όλη συνεργασία στην υλοποίηση και προβολή αυτής της δράσης.

  1. “Ράφι” ελληνικών προϊόντων – Partridges

Δημιουργία ενός BITES OF GREECE ραφιού στο Partridge, πραγματικό κόσμημα και ένα από τα πιο δημοφιλή delicatessen του Λονδίνου, γνωστό από το 1975 για τα Premium προϊόντα του.

  1. Grocery Store & Showroom – Islington

Λειτουργία του BITES OF GREECE pop-up store στο Islington, μια από τις πλουσιότερες συνοικίες στο Λονδίνο και εξοχήν δημοφιλής προορισμός “foodies” με ιδιαίτερα wine-bar, bistro, restaurant, bar, θέατρα και άλλες προτάσεις ψυχαγωγίας.

  1. Αγορά Τροφίμων Upmarket – Brick Lane

Προβολή, προώθηση και πώληση των προϊόντων σε ένα BITES OF GREECE σταντ στο διάσημο Truman Brewery’s Upmarket στο Brick Lane. Εδώ και δύο δεκαετίες, το Truman Brewery’s Upmarket συστήνει κάθε Σαββατοκύριακο το απαιτητικό Λονδρέζικο κοινό σε νέες γεύσεις και προϊόντα.

Συνεχής ενημέρωση για την δράση μέσω της ιστοσελίδας μας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης bitesofgreece.co.uk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *