Νέα - Ενημερώσεις

Η Food and Drink Expo αναγνωρίστηκε ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αναδημοσίευση από το διαδικτυακό περιοδικό ``The Grocer``

Η Food and Drink Expo αναγνωρίστηκε ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Food and Drink Expo του Ηνωμένου Βασιλείου ανακηρύχθηκε ως ένα από τα κορυφαία εμπορικά γεγονότα της χώρας στα βραβεία Αριστείας του Συνδέσμου Οργανωτών Εκδηλώσεων (Association of Event Organisers Excellence Awards).

Η οργάνωση της William Reed, η οποία εκδίδει και το περιοδικό The Grocer, η Food and Drink Expo είναι μια ετήσια έκθεση για τους κλάδους των τροφίμων, του κλάδου HORECA, της λιανικής και τοτυ κατασκευαστικού τομέα.

Η οργάνωση του 2023 έχει βραβευθεί ως η «Καλύτερη Εμπορική Έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου άνω των 8,000 τετραγωνικών μέτρων», αντιμετωπίζοντας ισχυρό ανταγωνισμό από εκθέσεις όπως η Brand Licensing Europe της Informa Markets, η Automechanika Birmingham της Messe Frankfurt και το The Emergency Services Show του Nineteen Group.

Οι κριτές των Βραβείων Αριστείας AEO (Association of Event Organisers Excellence Awards), οι οποίοι αναγνωρίζουν τη βέλτιστη πρακτική, τη δημιουργικότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις σε όλο τον τομέα των εκδηλώσεων, επικρότησαν τις UK Food & Drink Shows για τη χρήση δεδομένων και για την αξιοποπίηση της δύναμης και της ιστορίας τους, οι οποίες συνεχίζουν να καινοτομούν.

Η Food and Drink Expo: Οι ηγέτες αποκαλύπτουν καίρια σημεία για τη βιομηχανική πρόοδο

«Οι UK Food & Drink Shows είναι μια απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της William Reed Wine & Exhibitions, Andrew Reed. «Καταφέραμε ιστορική προσέλευση και λάβαμε κατά κύριο λόγο θετικά σχόλια από επισκέπτες και συμμετέχοντες.»

Μεταξύ αυτών που έχουν επαινέσει το γεγονός είναι ο διευθυντής εμπορικής της Britvic, Ben Parker, ο οποίος δήλωσε: «Έχουμε δει τόσο πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους να μας πλησιάζουν ρωτώντας για τις μάρκες, το μέλλον, την απόδοση του συνολικού μας portofolio. Έχω ενθουσιαστεί και πιστεύω ότι είναι μια φανταστική εκδήλωση.»

Και ο Peter Batt, διευθύνων σύμβουλος της Nisa Retail, δήλωσε: «Έχω διδαχθεί ότι μαθαίνεις από τους καλύτερους, και οι καλύτεροι από τους καλύτερους είναι εδώ. Υπάρχει νέα καινοτομία, νέα προϊόντα, νέοι τρόποι να κάνετε πράγματα ψηφιακά.»

Οι επόμενες UK Food & Drink Shows θα πραγματοποιηθούν στο NEC Birmingham από 7 έως 9 Απριλίου 2025 και θα περιλαμβάνουν πέντε εκθέσεις: Food & Drink Expo, Farm Shop & Deli Show, National Convenience Show, Foodex Manufacturing Solutions και The Restaurant Show.

Δείτε περισσότερα: UK Food and Drink Shows

Πηγή: The Grocer

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *