Εκθέσεις

Η Food & Dink Expo 2024 μέσα από τις μαρτυρίες των εκθετών: Παναγιώτης Αλεξίου | MELIRA

Παναγιώτης Αλεξίου FnD 2024

Η Food & Dink Expo 2024 μέσα από τις μαρτυρίες των εκθετών: Παναγιώτης Αλεξίου | MELIRA

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή Food and Drink Expo. Τρεις μέρες από γεμάτους διαδρόμους, πλήρεις σκηνές και έντονη κίνηση στα ελληνικά περίπτερα ανέδειξαν την φετινή Food and Drink Expo ως την πιο «πολυάσχολη» διοργάνωση εδώ και χρόνια! Πλήθος επισκεπτών και σημαντικά ονόματα από τον κλάδο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, έσπευσαν να υποστηρίξουν την διοργάνωση σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η Food and Drink Expo διαχρονικά αποτελεί την κορυφαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάθε χρόνο, περισσότερο του 65% των επισκεπτών της έκθεσης αποτελούν ανώτατα διοικητικά στελέχη ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως το 93% των επισκεπτών συνολικά είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία τάσεων στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης, από τις 29 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες παραβρέθηκαν στο NEC του Birmingham, οι οποίοι αποτελούσαν επαγγελματίες αγοραστές από όλο το φάσμα της αγοράς.

“Δίπλα μας ανά πάσα ώρα και στιγμή βρέθηκε η RECO Exports”, επισημαίνει ο κ. Παναγιώτης Αλεξίου, ιδιοκτήτης της εταιρείας MELIRA Honey. Ο ίδιος αναγνωρίζει την δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρει η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου θεωρώντας την συμμετοχή της MELIRA στη φετινή διοργάνωση της Food and Drink Expo το κατάλληλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Αλεξίου από εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *