Εκθέσεις

Η Food & Dink Expo 2024 μέσα από τις μαρτυρίες των εκθετών: Δέσποινα Σαχινίδου | Mantis Group

Δέσποινα Σαχινίδου FnD 2024

Η Food & Dink Expo 2024 μέσα από τις μαρτυρίες των εκθετών: Δέσποινα Σαχινίδου | Mantis Group

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή Food and Drink Expo. Τρεις μέρες από γεμάτους διαδρόμους, πλήρεις σκηνές και έντονη κίνηση στα ελληνικά περίπτερα ανέδειξαν την φετινή Food and Drink Expo ως την πιο «πολυάσχολη» διοργάνωση εδώ και χρόνια! Πλήθος επισκεπτών και σημαντικά ονόματα από τον κλάδο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, έσπευσαν να υποστηρίξουν την διοργάνωση σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η Food and Drink Expo διαχρονικά αποτελεί την κορυφαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάθε χρόνο, περισσότερο του 65% των επισκεπτών της έκθεσης αποτελούν ανώτατα διοικητικά στελέχη ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως το 93% των επισκεπτών συνολικά είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία τάσεων στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης, από τις 29 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες παραβρέθηκαν στο NEC του Birmingham, οι οποίοι αποτελούσαν επαγγελματίες αγοραστές από όλο το φάσμα της αγοράς.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η κα Δέσποινα Σαχινίδου, Exports Sales Manager της Mantis Group of Companies. Όπως αναφέρει η ίδια, πλήθος ενδιαφερόμενων αγοραστών από εστιατόρια και pub προσέλκυσαν τα πολυβραβευμένα προϊόντα της Mantis Group. Παράλληλα, η στρατηγική οργάνωση και η σωστή καθοδήγηση από τη RECO Exports είναι κάτι το οποίο ξεχώρισε από την εμπειρία της κας Σαχινίδου στη φετινή Food and Drink Expo.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της κας Σαχινίδου από εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *