Νέα - Ενημερώσεις

London Wine Fair 2024: Η υπεροχή του ελληνικού κρασιού και φέτος παρούσα

London Wine Fair 2024
Η 42η London Wine Fair αναμένεται άκρως εντυπωσιακή, με 37 ελληνικά οινοποιεία να συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση.

London Wine Fair 2024: Η υπεροχή του ελληνικού κρασιού και φέτος παρούσα

Η London Wine Fair, από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις παγκοσμίως, με περισσότερους από 13.000 Βρετανούς επισκέπτες επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Μαΐου, στον εκθεσιακό χώρο Olympia στο Λονδίνο. Η 42η London Wine Fair αναμένεται άκρως εντυπωσιακή,  με την παρουσία χωρών όπως τη Νότιο Αφρική που επιστρέφει ως εκθέτης και την Ασία, που συμμετέχει για πρώτη φορά, αναγνωρίζοντας την τεράστια επίδραση που φέρει η LWF στο αγοραστικό κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου. Όλες οι νέες προκλήσεις της οινικής βιομηχανίας θα παρουσιαστούν, σε πλήθος ομιλιών, masterclasses, πραγματοποίηση γευσιγνωσιών και ποικίλων δράσεων για την προβολή των καινοτόμων τάσεων και των νέων προϊόντων.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα αποδοθούν τα Wine Buyers Awards, των οποίων επίσημος χορηγός είναι η Enterprise Greece, θεσμός που εγκαινιάστηκε το 2020, με σκοπό την αναγνώριση των καλύτερων επαγγελματιών αγοραστών κρασιού του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η RECO Exports ως Food & Drink Export-Marketing Agency με έδρα στο Λονδίνο, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη των εξαγωγών Τροφίμων & Ποτών και συμβάλει στη σωστή προβολή ελληνικών brands στο εξωτερικό. Παράλληλα, αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο, πολύ σημαντικών Εκθέσεων του αγροδιατροφικού τομέα σε όλο τον κόσμο, μία εκ των οποίων είναι η  LWF την οποία εκπροσωπεί την τελευταία δεκαετία.

Έχοντας πλήρη γνώση της Βρετανικής αγοράς και στόχο το ελληνικό κρασί να κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της, καθώς το έδαφος είναι ιδιαίτερα πρόσφορο και οι επαγγελματίες του κλάδου αναζητούν συνεχώς νέες και ιδιαίτερες ποικιλίες, η RECO Exports υποστηρίζει τους εκθέτες στο μέγιστο προβάλλοντας το brand τους, υποδεικνύοντας τον καταλληλότερο τρόπο διείσδυσης στην Βρετανική αγορά μετά από έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού και δημιουργώντας δίκτυο επαφών με αγοραστές, διανομείς και χονδρεμπόρους. Στο Εθνικό Περίπτερο φέτος, συμμετέχουν 37 οινοποιεία, υποστηριζόμενα από τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Στερεάς Ελλάδας, καθώς και ανεξάρτητες συμμετοχές. Και φέτος η RECO Exports έχει προγραμματίσει ένα μοναδικό masterclass από τον Demetri Walters MW με τίτλο Greece – an authentic modern classic”, που σκοπό έχει να μεταφέρει στο αγοραστικό κοινό του ΗΒ, την εξέλιξη και την υπεροχή του ελληνικού κρασιού, αποδεικνύοντας ότι σήμερα είναι καλύτερο από ποτέ!

Επίσης, θα λειτουργεί Free Tasting Area και Wine Bar κατά την διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης, με πάνω από 60 ετικέτες, που θα συντονιστεί από επιτελείο Wine Experts με έντονη δραστηριότητα στην on-trade και off-trade αγορά του ΗΒ.

Πηγή: Travel Girl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *