Νέα - Ενημερώσεις

Bites of Greece: Ελληνικό ράφι στο Partridges

Αφιέρωμα στο περιοδικό FOOD Reporter

Bites of Greece: Ελληνικό ράφι στο Partridges

Ξεκίνησαν χθες, Δευτέρα 31 Μαΐου, οι δράσεις της πρωτοβουλίας Bites of Greece, που διοργανώνει η Reco Exports. Πρόκειται για την πρώτη πρωτοβουλία προβολής και ανάδειξης ελληνικών προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο στη μετα-Brexit εποχή και μετά το πρόσφατο άνοιγμα της βρετανικής αγοράς μετά τα lockdowns, με στόχο να προωθήσει την Artisananal, Organic, Free-From και Vegan όψη της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τα βραβευμένα και καινοτόμα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έτσι, ήδη από χθες σε ένα από τα πιο δημοφιλή για τους Βρετανούς delicatessen του Λονδίνου, το Partridges, γνωστό από το 1975 για τα ιδιαίτερα και premium προϊόντα του, δημιουργήθηκε ένα Bites of Greece ράφι των συμμετεχουσών εταιρειών, το οποίο θα βρίσκεται εκεί έως και τις 27 Ιουνίου.

Επόμενος «σταθμός» της πρωτοβουλίας είναι ένα pop-up store στο Islington, μια από τις πλουσιότερες συνοικίες στο Λονδίνο, με πολύ δυνατή κοινότητα και κατ’ εξοχήν δημοφιλής προορισμός Λονδρέζων foodies, με πολλά wine-bar, bistro, restaurant, bar, θέατρα και άλλες προτάσεις ψυχαγωγίας. Το pop-up store θα λειτουργήσει τόσο ως delicatessen όσο και ως showroom και χώρος γευσιγνωσίας με διάφορα παράλληλα event, από τις 16 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.

Τέλος, από τις 3 έως τις 25 Ιουλίου θα στηθεί ένα Bites of Greece σταντ στο διάσημο Truman Brewery’s Upmarket στο Brick Lane, το οποίο εδώ και δύο δεκαετίες συστήνει στο απαιτητικό λονδρέζικο κοινό νέες γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο προσελκύοντας χιλιάδες foodies κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Bites of Greece διοργανώνεται από την RECO Exports & Murphy London Communications, με την υποστήριξη της Enterprise Greece, της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου αλλά και των Περιφερειών Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το Bites of Greece μέσω της ιστοσελίδας bitesofgreece.co.uk.

Πηγή: Food Reporter | Τεύχος Ιουνίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *