Δράσεις

Προώθηση των κρασιών της Castilla La Mancha – της Μεγαλύτερης Οινοπαραγωγικής Περιοχής του Κόσμου

Castilla La Mancha
Αντίστροφη Εμπορική Αποστολή με Βρετανούς Επαγγελματίες

Προώθηση των κρασιών της Castilla La Mancha - της Μεγαλύτερης Οινοπαραγωγικής Περιοχής του Κόσμου

Η Castilla-La Mancha είναι μία από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές στην Ισπανία και τον κόσμο. Με περισσότερα από 450.000 εκτάρια αμπελώνων, αντιπροσωπεύει περίπου το ήμισυ της επιφάνειας των αμπελώνων της Ισπανίας και είναι η μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή στον κόσμο. Η αμπελουργία στην Castilla-La Mancha έχει μακρά παράδοση, που χρονολογείται εδώ και πολλούς αιώνες, χαρακτηριζόμενη από έναν συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών στην παραγωγή υψηλής ποιότητας κρασιών.

Μεταξύ των προσκεκλημένων της εμπορικής αποστολής ήταν αγοραστές από μερικά από τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου, ομάδες εστιατορίων και εισαγωγείς όπως:

  • Waitrose
  • Hart’s Group
  • Ellis Wines
  • North South Wines

Στόχοι της Αποστολής

Προώθηση των Κρασιών της Castilla-La Mancha: Να αναδείξουμε την ποιότητα και την ποικιλία των κρασιών που παράγονται στην Castilla-La Mancha σε Βρετανούς εισαγωγείς και διανομείς.

Εγκαθίδρυση Εμπορικών Σχέσεων: Να διευκολύνουμε την άμεση επαφή μεταξύ των οινοποιείων της Castilla-La Mancha και των εν δυνάμει Βρετανών επιχειρηματικών εταίρων, προκειμένου να εξερευνήσουν ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας.

Εκπαίδευση και Γνώση: Να παρέχουμε στους συμμετέχοντες σε βάθος γνώση σχετικά με τις αμπελουργικές πρακτικές της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών παραγωγής, των ποικιλιών σταφυλιών και των διακριτικών χαρακτηριστικών των τοπικών κρασιών.

Αύξηση των Εξαγωγών: Να αυξήσουμε τις εξαγωγές των κρασιών της Castilla-La Mancha προς το Ηνωμένο Βασίλειο, επεκτείνοντας την παρουσία αυτών των κρασιών στη διεθνή αγορά.

Μετά την αποστολή, αρκετά οινοποιεία έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις για νέες εξαγωγές προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *