Νέα - Ενημερώσεις

Ε. Τζόρτζογλου: Από το βρετανικό master chef τιμά την ελληνική γαστρονομία στο Λονδίνο

Advertorial στο περιοδικό FOOD Reporter

Ε. Τζόρτζογλου: Από το βρετανικό master chef τιμά την ελληνική γαστρονομία στο Λονδίνο

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδεχόμαστε την βραβευμένη Ελληνίδα σεφ Ειρήνη Τζόρτζογλου, νικήτρια του αγγλικού Masterchef για το 2019, στην πρώτη διοργάνωση της δράσης Bites of Greece που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο στις 31 Ιουνίου – 31 Ιουλίου 2021.

Η Ειρήνη παρουσιάζει τον πλούτο των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων που συμμετέχουν στην Bites of Greece και για 2 μήνες θα μαγεύουν το βρετανικό καταναλωτικό κοινό, μέσω ενός ενημερωτικού βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Η αγαπητή και βραβευμένη σεφ έχει γράψει βιβλία για την ελληνική κουζίνα, συνεργάζεται με εστιατόρια, παραδίδει μαθήματα μαγειρικής και αξιοποιεί την δυνατή φωνή της στο διαδίκτυο για να μιλήσει για την ποιότητα και την αξία της ελληνικήςγαστρονομίας έχοντας ως στόχο την προώθησή της σε χώρες του εξωτερικού.

Με το γνωστό πάθος που έχει για τα ελληνικά προϊόντα και τους παραγωγούς που δημιουργούν την νέα γενιά οργανικών, φυσικών και χειροποίητων τροφίμων και ποτών, τα οποία παράγονται με γνώση και πολύ μεράκι, παρουσίασε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που συμμετέχουν στη φετινή Bites Of Greece αλλά και τα σημεία στα οποία τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμα και όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα δοκιμάσουν.

Ο πρώτος σταθμός της Bites of Greece, ανέφερε η Ειρήνη, είναι το κατάστημα της αλυσίδας delicatessen ‘Partridges’ και συγκεκριμένα το κατάστημα της Sloane Square, στο οποίο από τις 31 Μαΐου και μέχρι τα τέλη Ιουλίου, το βρετανικό κοινό έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει, να γευτεί και να αγοράσει περισσότερα 500 Ελληνικά προϊόντα που ‘φιλοξενούνται’ στις προθήκες των Partridges.

Η πορεία της Bites of Greece συνεχίζεται με τη τοποθέτηση των καινοτόμων ελληνικών προϊόντων στο Pop Up Store στην περιοχή του Islington απ’ο τις 16 Ιουνίου και συνεχόμενα για ένα μήνα. Η δράση ολοκληρώνεται με τη διάθεση των προϊόντων στην αγορά τροφίμων Truman Brewery’s Upmarket που λειτουργεί στην γειτονιά της Brick Lane και θα διαθέτουμε τα προϊόντα σε stand της Bites of Greece για 4 συνεχόμενα σαββατοκύριακα κατά την διάρκεια του Ιουλίου. Ευχαριστούμε θερμά την Ειρήνη για την αυθόρμητη και ζεστή παρουσίαση της Bites of Greece και καλούμε όλους εσάς να παρακολουθείτε την εξέλιξη της δράσης μέσα από την ιστοσελίδα μας καθώς και από τα κοινωνικά μας δίκτυα.

Πηγή: Food Reporter | Τεύχος Ιουνίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *