Εκθέσεις

Η Food & Dink Expo 2024 μέσα από τις μαρτυρίες των εκθετών: Γεωργία Σελάχα | Τυροκομείο Κωσταρέλου

Γεωργία Σελάχα FnD 2024

Η Food & Dink Expo 2024 μέσα από τις μαρτυρίες των εκθετών: Γεωργία Σελάχα | Τυροκομείο Κωσταρέλου

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή Food and Drink Expo. Τρεις μέρες από γεμάτους διαδρόμους, πλήρεις σκηνές και έντονη κίνηση στα ελληνικά περίπτερα ανέδειξαν την φετινή Food and Drink Expo ως την πιο «πολυάσχολη» διοργάνωση εδώ και χρόνια! Πλήθος επισκεπτών και σημαντικά ονόματα από τον κλάδο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, έσπευσαν να υποστηρίξουν την διοργάνωση σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η Food and Drink Expo διαχρονικά αποτελεί την κορυφαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάθε χρόνο, περισσότερο του 65% των επισκεπτών της έκθεσης αποτελούν ανώτατα διοικητικά στελέχη ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως το 93% των επισκεπτών συνολικά είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία τάσεων στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης, από τις 29 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες παραβρέθηκαν στο NEC του Birmingham, οι οποίοι αποτελούσαν επαγγελματίες αγοραστές από όλο το φάσμα της αγοράς.

“Σίγουρα θα είμαστε εδώ και του χρόνου”, δηλώνει η κα Γεωργία Σελάχα, Supervisor Sales του “Τυροκομείου Κωσταρέλου”, ενθουσιασμένη από την οργάνωση της RECO Exports και το feedback που έλαβε από το πλήθος των επισκεπτών που στάθηκαν στο περίπτερο του Kostarelos Artisan Diary.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της κας Σελάχας από εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *