Εκθέσεις

Η Food & Dink Expo 2024 μέσα από τις μαρτυρίες των εκθετών: Μπέττυ Μπότα | Malgara Ricemills

Μπέττυ Μπότα, Food and Drink Expo

Η Food & Dink Expo μέσα από τις μαρτυρίες των εκθετών: Μπέττυ Μπότα | Malgara Ricemills

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή Food and Drink Expo. Τρεις μέρες από γεμάτους διαδρόμους, πλήρεις σκηνές και έντονη κίνηση στα ελληνικά περίπτερα ανέδειξαν την φετινή Food and Drink Expo ως την πιο «πολυάσχολη» διοργάνωση εδώ και χρόνια! Πλήθος επισκεπτών και σημαντικά ονόματα από τον κλάδο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, έσπευσαν να υποστηρίξουν την διοργάνωση σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η Food and Drink Expo διαχρονικά αποτελεί την κορυφαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάθε χρόνο, περισσότερο του 65% των επισκεπτών της έκθεσης αποτελούν ανώτατα διοικητικά στελέχη ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως το 93% των επισκεπτών συνολικά είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία τάσεων στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης, από τις 29 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες παραβρέθηκαν στο NEC του Birmingham, οι οποίοι αποτελούσαν επαγγελματίες αγοραστές από όλο το φάσμα της αγοράς.

Σε δήλωσή της, η κα Μπέττυ Μπότα, συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Μalgara Ricemills, τονίζει τον ενθουσιασμό της με τα αποτελέσματα που είχε η έκθεση για την επιχείρησή της. Πλήθος επαφών δημιουργήθηκαν ενώ αγοραστές από Ινδία και Αγλλία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της Malgara Ricemills!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της κας Μπέττυ Μπότας από εδώ:

Επισκεφθείτε το κανάλι της RECO Exports στο YouTube και δείτε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *